hambuerger
hambuerger
Tule keskustelemaan demokratiasta 9.6.

Tule keskustelemaan demokratiasta 9.6.

9.6.2022 klo 17:00, Y-North, Aittatie 3, Rovaniemi

Tervetuloa mukaan! Sinua tarvitaan!

Miten sinä ymmärrät demokratian? Mitä sinä voit yrittäjänä tai työntekijänä tehdä demokratian vahvistamiseksi? Miten demokratia voi edistää yrittäjyyttä ja kestävää liiketoimintaa? Mitä muut yrittäjät tai yrittäjähenkiset demokratiasta ajattelevat?

Tule keskustelemaan mitä demokratia merkitsee sinulle ja kuinka voimme sitä vahvistaa!

Demokratian perusta on yhteisöjen elämäntavassa, jonka ytimessä ovat vapaus olla oma itsensä ja erilaisten ihmisten yhdenvertaisuus. Pohjimmiltaan demokraattinen elämä perustuu arjen tekoihin niin yrityksissä, työpaikoilla, kotona ja harrastuksissa kuin myös kuntien ja valtion hallinnossa sekä eduskunnassa.

Illan keskustelu on osa Demokratian puolustusdialogeja, joita järjestetään 28.4. ja 9.6. eri puolilla Suomea ja Eurooppaa. Keskustelu tarjoaa mahdollisuuden kokoontua käsittelemään rakentavasti demokratian merkitystä kestävälle liiketoiminnalle ja pohtia keinoja vahvistaa demokratiaa verkostoissa.

Keskustelun tavoitteena on ymmärtää paremmin, mitä demokratia kullekin merkitsee. Miten demokratia voi edistää kestävyyttä arvoina ja arkisina tekoina? Mikä huolestuttaa ja mitkä asiat luovat luottamusta? Mikä saa sinut, yrityksesi, verkostosi ja yhteisösi toimimaan demokratian vahvistamiseksi?

Kutsumme keskusteluun sinun lisäksi muita demokratian vahvistamisesta kiinnostuneita ihmisiä. Meitä kiinnostaa juuri sinun kokemuksesi!

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta viimeistään 7.6.2022. Keskusteluryhmään mahtuu maksimissaan 20 henkilöä.

Keskustelun järjestäjät:
Lapin liitto, Kaltio Creative ja Kokoamo

#DemokratianPuolustusdialogit