hambuerger
hambuerger

Palvelut

Autamme sinua löytämään hyvät ideat, jalostamaan niitä ja muotoilemaan ne konsepteiksi ja ratkaisuiksi.
Tuomme mukaan osaamisemme, joka perustuu markkinoinnin, muotoilun, tuotteistamisen ja ideoinnin käyttämiseen kestävän kasvun ja näkyvyyden tukemisessa. Emme jätä sinua yksin vaikeiden vaiheiden, jargonin tai hakemuskäänteiden kanssa.

Brändistrategia ja markkinointi

Hyvä brändi onnistuu yhdistämään toiminnassaan sen ytimestä aidosti löytyvät asiat, merkityksellisyyden ja puhuttelemaan tavoiteltuja ihmisiä. Lisäksi sillä on kiinnostavasti rakennettu olemus ja näkyvyys oikeissa kanavissa. Onnistuneesti rakennettu ja toteutettu brändistrategia tulee takaisin asiakastyytyväisyytenä ja -uskollisuutena usein hämmästyttävän pian.

Konseptointi

Autamme jalostamaan ideasi konseptiksi, jonka toteutusta voit lähteä viemään eteen päin. Idean kehittelyssä hyödynnämme erilaisia muotoilun menetelmiä, luovaa osaamista ja strategista ajattelua. Hiotun konseptin avulla voit lähteä rakentamaan sille kiinnostavaa ja erottuvaa näkyvyyttä tai hakemaan sen toteuttamiselle rahoitusta, missä autamme myös mielellämme.

Katso referenssit

Rahoituksen haku

Oikeanlainen rahoitus varmistaa, etteivät hiotut konseptit ja liiketoimintastrategiat jää vain innostuksen tasolle. Autamme hakemaan rahoitusta niiden eteenpäin viemiseen. Tunnemme rahoituspalvelut ja niiden strategiset linjaukset, osaamme hakemusten kielen ja autamme budjetin teossa sekä ostopalveluiden valinnoissa.

Katso referenssit

Kehittäminen

Kokoamon kanssa yhteistyössä toteutettavat Pouta -ajatustyöpaja ja -ajatushautomo auttavat löytämään uusia ideoita, laajentamaan ymmärrystä ja saamaan aikaan monialaista näkemystä toiminnan kehittämiseen. Fasilioitua työpaja- ja hautomotyöskentelyä vievät eteen päin tasa-arvoisen vuoropuhelun periaatteet ja luovan työskentelyn avulla jäsenneltävät ajatukset.

Katso referenssit

 

bg_kaltio_flower bg_kaltio_stone bg_kaltio_reflection